Videoslots

Wat zijn videoslots precies?

De videoslots zijn geavanceerde gokkasten. Deze zijn uitgegroeid tot gokkasten met meer features, bonusspellen en spanning dat ze met zich mee brengen. Videoslots brengen grote voordelen met zich mee als je echt voor hoge bedragen wilt spelen. Ze hebben vaak jackpots aanwezig die erg hoog kunnen oplopen.

Videoslots zijn opvolgers van de normale gokkasten

Wanneer je vroeger naar de snackbar ging of kroeg, dan kon je vaak op gokkasten spelen dat een benedenspel hadden en boven spel. Je gooide hier vaak even wat geld in omdat je moest wachten op je patat of omdat je lekker een biertje erbij aan het drinken was en het gewoon spannend vond. Bij de gokkasten moest je vaak eerst bij het beneden spel veel credits op sparen om daarna naar het boven spel te gaan om te spelen voor hoge bedragen. Hier bij de videoslots kan je direct voor deze hoge bedragen spelen en zitten de bonusspellen al direct bij het spel wat je op het begin speelt. Je speelt met meer winlijnen en er kunnen meer combinaties gemaakt worden. En ze zijn nu spannender en leuker gemaakt vanwege de vele verschillende thema’s aanwezig op de videoslots. Zo kan je films herleven zoals the hulk of gladiator waar ook videoslots over zijn gemaakt.

Hoe werkt een videoslot precies?

Een videoslot is heel makkelijk te spelen en begrijpen. Vooral omdat vele videoslots hetzelfde zijn te hanteren net als de andere. Zoals de videoslots dat wij aanbieden op onze site hebben ze ongeveer een soortgelijke speelwijze dus hoef je er eigenlijk maar eerst even goed te leren en daarna kan je direct af wisselen op een andere. Bij een videoslot is niets fysiek, ook zie je geen rollen draaien zoals bij een gokkast. Hierbij is het allemaal softwarematig aangegeven en speel je vaak met verschillende symbolen. Wat zijn voordelen van het spelen van een videoslot? Je kan zelf beslissen hoe vaak je draait en je kan zelf kiezen uit veel spelmogelijkheden zoals inzet, het aantal winlijnen en de muntwaarde. Dit is allemaal geheel in te stellen door jou zelf. En je kan er ook betalen met handige betaalmethodes zoals bancontact. Speel nu veilig en snel de videoslots online. Je hoeft niks te downloaden of installeren en kan direct aan de slag.