Klassieke slots

Verschillen tussen de video slots en klassieke slots

Er is veel veranderd sinds de eerste slotmachine was uitgevonden “de Liberty Bell”. Tegenwoordig moet je veel meer afweten van de gokkasten die u speelt, er zijn meerdere opties/features toegevoegd  aan de gokkasten om het de online gokkers aantrekkelijker te maken met luide geluiden, en bellen die gaan rinkelen als u een prijs pakt, ze doen er alles aan om u te lokken naar de gokkasten. Gokkast strategieën zijn er niet echt, en gokkast spelregels ook niet eigenlijk, maar wel begrippen worden meegebracht en het is essentieel voor ons om die goed te kennen.

Je hebt de reels (wielen of trommels genoemd).

Het grootste verschil is dat een klassieke slotmachine 3 reels heeft, en hierbij zal je het makkelijker kunnen zien draaien, omdat u uw ogen niet gericht hoeft te hebben op al die lijnen (stuk makkelijker dus). Met videoslot machines heb je meerdere reels, het begon met 3 en het is onder tussen opgelopen tot aan 5 of meer reels.

Bij klassieke slots kwam het vaak voor dat als je een combinatie te pakken had van dezelfde symbolen ze niet bleven staan op de winstlijn, het probleem hiervan is nu verholpen, u kunt meerdere winstlijnen spelen bij de videoslots en ook kan je selecteren welke lijnen je wilt spelen precies.

Voor de simpele online gokkers raden wij de klassieke slots aan, minder opletten en lekker veel klikken om uw prijzen te winnen!